De watermethode

Zoals ik in mijn podcast over mijn miskraam heb verteld. Had ik graag meer informatie gehad over de mogelijkheden die er zijn voor tijdens en na je miskraam.  Want dan had ik waarschijnlijk veel bewuster een keuze gemaakt, in plaats van de keuze uit angst zoals ik het destijds heb gedaan.

Om jou wel de informatie te geven die jij verdiend om in deze verdrietige tijd een keuze te kunnen maken waar jij / jullie je goed bij voelen.

Zo vertel ik graag over de watermethode: een manier van opbaren van jullie kindje na een miskraam. Deze manier zorgt er voor dat je het kan bekijken, aanraken en op een manier afscheid nemen die past bij jullie. In jullie eigen tempo en manier.

De voordelen van de watermethode:

  •  De baby neemt de natuurlijke houding aan, de foetushouding
  •  De huid wordt lichter, ook als het kindje donker verkleurd was bij de geboorte
  •  Er treedt geen vervorming op
  •  Je kunt heel mooie foto’s maken van het kindje in het water
  •  Het kindje laten zien aan vrienden en familie is makkelijker omdat het er mooi uitziet,   zo kun je echt samen afscheid nemen
  •  Je kunt het kindje aanraken zonder het te beschadigen
  •  De methode is makkelijk en goedkoop

Met deze watermethode is het dus ook mogelijk om jullie kindje te laten zien aan bijvoorbeeld broertjes en zusjes als die er al zijn, of een opa en oma. Zodat ook zij afscheid kunnen nemen. Voor nog meer informatie en hoe je dit het beste kan doen verwijs ik graag door naar de site van watermethode.

Mocht je jouw verhaal willen delen en horen wat ik voor jullie kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelondikkens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders