Ontdek welke invloed jouw geboorte heeft op je leven nu

Hoe ben jij gestart?

Krijg inzicht in gedrag vanuit jouw geboorteverhaal

Wat zegt jouw geboorteverhaal over jouw gedrag?
De manier waarop je bent geboren, heeft veel invloed op hoe jij nu in het leven staat. Jouw geboorte vertelt een verhaal over de start van je leven en het effect daarvan op jouw gedrag. Het maakt bijvoorbeeld verschil als je direct na je geboorte bij je moeder mocht liggen of eerst voor onderzoek ergens anders heen moest. Het kan verklaren dat je nu regelmatig het gevoel hebt dat je niet gezien wordt. Of is jouw geboorte ingeleid en heb je daardoor niet zelf bepaald wanneer jij het levenslicht zag? Daardoor is het goed mogelijk dat je nu alles op je eigen manier en in je eigen tempo doet.

 

Wat Geboorte in Kaart voor jou kan betekenen:

Jij leert jezelf nog beter kennen

Jij ontdekt wat jouw onderliggende behoeftes zijn

Jij gaat begrijpen waarom je doet wat je doet

Er komt rust en ruimte doordat jezelf beter begrijpt

Handvatten voor het omgaan met gedrag of voor gedragsverandering

Geboorte in kaart kan ingezet voor volwassenen maar ook voor kinderen

Herken je dit?

"Ik moet altijd alles alleen doen"

Je kind heeft altijd het gevoel alles alleen te moeten doen. 

"Hij schiet echt nooit op"

Je kind heeft altijd alle tijd, als je haast hebt lijkt hij 10 stappen langzamer te gaan.

"Er is zoveel boosheid en frustratie"

Bij het minste of geringste is er een enorme boosheid en frustratie. Het lijkt uit het niets te komen. 

"Er zit geen rust in haar lijf"

Continu is er onrust en beweging in het lijf. Concentreren is ook wat lastig. En het voelt alsof je geen contact krijgt.

"De gevoeligheid speelt parten"

Continu bezig met zijn omgeving. Lijkt zich met iedereen te bemoeien. Is snel overprikkeld. uit het niets overstuur. 

Begrijp het gedrag van jezelf en je kind

Geboorte in Kaart is een praktische manier om gedrag te gaan begrijpen en er anders naar te kijken. Aan de hand van de 36 fotokaarten, brengen we de geboorte van jou of jouw kind in kaart. We ontdekken hoe jij of jouw kind op deze aarde zijn gekomen. Hierdoor vallen puzzelstukjes op z’n plaats, want gedrag wordt logisch. Er komt ruimte voor herkenning, acceptatie, gesprek en ruimte voor verandering.  Je kunt hierdoor anders kijken naar gedrag van je kind(eren) en van jezelf.

Als gedrag logisch is, ontstaat ruimte

‘Bizar toch, dat de manier waarop je geboren bent, mede je gedrag van nu bepaalt!’

Coach Madelon over Geboorte in Kaart

‘Ik heb 16 jaar ervaring in het werken met kinderen en hun ouders en ik in mijn werk altijd nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter gedrag. Bij ‘negatief’ gedrag wil ik altijd weten wat het te zeggen heeft, zowel bij kinderen als ouders. Met Geboorte in Kaart wordt het voor hen ineens duidelijk en inzichtelijk. Dit geeft zoveel rust en ruimte. Dat het gedrag logisch is, kan ook best confronterend zijn. Het is daarom belangrijk om te weten dat iedereen een geboorteverhaal heeft, maar dat niemand zijn geboorteverhaal is.’

How we begin Is who we become

Ervaringen met Geboorte in Kaart

Sabina:
‘Door Geboorte in Kaart heb ik mogen ontdekken welke invloed mijn geboorte heeft op hoe ik nu in het leven staan. Heel fijn die inzichten. De sessie met Madelon was in een fijne ontspannende en rustige sfeer. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf en/of zijn kind beter wil leren kennen'
Judith:
‘Als je op zoek bent naar iemand die je met passie, enthousiasme en veel liefde kan helpen bij opvoed- en opgroei problemen, dan ben je bij Madelon aan het juiste adres. Ze zet zich met hart en ziel in om je te helpen en blijft met beide benen op de grond staan'

Wanneer gedrag logisch word ontstaat er rust

kennismaken met

Wil jij eerst eens rustig kennis maken met wat geboorte in kaart is? Eerst op je eigen tempo ontdekken wat het voor jou kan betekenen?

Dat kan! volg dan de online masterclass geboorte patronen, hierin neem ik je mee in de wereld van geboortepatronen en gedragspatrone. In de online masterclass die je gewoon thuis kan volgen leg ik uit aan de hand van voorbeelden welke invloed de geboorte kan hebben op je leven. 

 

Geboorte in kaart sessie

 De manier waarop je bent geboren, heeft veel invloed op hoe jij nu in het leven staat. Jouw geboorte vertelt een verhaal over de start van je leven en het effect daarvan op jouw gedrag. Het Maakt bijvoorbeeld verschil als je direct na je geboorte bij je moeder mocht liggen of eerst voor onderzoek ergens anders heen moest.  Het kan verklaren dat je nu regelmatig het gevoel hebt dat je niet gezien wordt. of is jouw geboorte ingeleid en heb je daardoor niet zelf bepaald wanneer jij het levenslicht zag? Daardoor is het goed mogelijk dat je nu alles op je eigen manier en je eigen tempo doet.

Wil jij grip op gedrag van jezelf of dat van je kind? Vraag dan nu een sessie aan.

Madelondikkens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches