Miskraam Behandeling - Madelondikkens

Miskraam Behandeling

Verlies in de zwangerschap heeft vaak meer impact dan van te voren gedacht. Wanneer het spontaan misgaat of het is een keuze geweest om de zwangerschap af te breken, het heeft allemaal impact op je leven.

Het kan ervoor zorgen dat je leven op zijn kop staat, dat je niet meer weet te genieten van het leven, dat je vast loopt in je werk of het voelt alsof je er niet echt bij bent, je voelt je verdoofd.

Goed om te weten is dat dit er allemaal bij kan horen, en dat er voor een ieder een ander proces is, en de tijd die er voor staat ook niet vast staat.  Neem daarom ook bewust je tijd om stil te staan bij het verlies. Praat er over, maak een gedenk plekje of kies voor een miskraam behandeling. 

In deze behandeling staat ontspanning en bewust afscheid nemen centraal. Zodat jij vanuit liefde kan loslaten. 

De behandeling

  • Intake
  • Voetenbadje
  • Buikmassage met een lekkere olie
  • Buikmassage met moxa
  • Visualisatie
  • Kosten: €150

Heb je de behoefte om uitgebereider stil te staan bij jouw verlies?

Het is mogelijk om de behandeling  uit te breiden met een  verwerkingstraject. 3 tot 5 sessies waarbij we stil staan bij hoe jij je voelt en  wat jij op dat moment nodig bent.

Ik werk met Het bewezen 5 stappenprogramma van Miskraam begeleiding Nederland.  Dit programma heeft al veel vrouwen rust gegeven. Het helpt jou om bewust bezig te zijn met en stil te staan bij het verlies van jouw kindje (Of vruchtje, embryo).  

Hierdoor kun jij een manier vinden om te leven met dit verlies, op een manier die bij jou past. 

Kosten:  vanaf €250 (3 sessies) 

Madelondikkens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders