Never stop learning

Mij kan je niet gelukkiger krijgen dan wanneer ik mijn kennis mag vergroten. Hierdoor kan ik jou namelijk nog beter van dienst zijn. Maar ook kan ik mijn opgedane kennis dan weer uitdragen. Dit doe ik dan ook met veel plezier.  Al een aantal jaren geef ik workshops en trainingen voor ouders en voor professionals. Zowel offline als online.

Ik word enthousiast als ik over mijn passie mag vertellen en dat dit er dan voor zorgt dat jij geïnspireerd, gemotiveerd, geënthousiasmeerd van word. WAUW!   Dan stuiter ik door de dagen heen 🙂

Overzicht workshops & trainingen

Deze pagina zal regelmatig aan gevuld worden met nieuwe workshops en trainingen. Dus kom regelmatig een kijkje nemen

Online masterclass geboorte patronen

De start van jouw leven, dus hoe jij geboren bent bepaalt voor een groot deel hoe jij nu in het leven staat. Jouw geboorte verhaal verteld echt een verhaal. Bijvoorbeeld, mocht je bij je moeder liggen zodra je werd geboren of moest je voor onderzoek eerst ergens anders heen. Dan kan het zijn dat je in je leven nu regelmatig het gevoel hebt dat je niet gezien word. Of is jouw geboorte ingeleid en heb je dus niet zelf bepaald wanneer jij op deze wereld kwam? Dan kan het zijn dat jij nu alles op je eigen manier en eigen tempo doet. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

Madelondikkens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches