Time out pap en mam

Oké lieve papa’s en mama’s even tijd om eerlijk te zijn. Word het jou soms wat teveel?

Zoom hier, zoom daar, ruziënde kinderen terwijl je net een belangrijke mail moet sturen, de deurbel gaat maar je zat net in een spel met je dochter, het is een pakketje maar helaas is de maat niet goed en nu moet het weer retour, telefoon van een vriend(in)… sorry geen tijd, werk dat opstapelt.. een zoveelste agenda met strepen erin, aanpassen, flexibel zijn, leuke ouder / partner blijven terwijl je echt moe bent, tijd met jezelf schiet erbij in, laat staan met je vrienden, de dagen.. wat is het vandaag eigenlijk voor dag, pff ik heb het gevoel dat ik alleen maar aan het klagen ben. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We leven in een tijd die veel van ons vraagt.

Geduld, flexibiliteit, veerkracht, creativiteit en meer. En toch kunnen wij ons voorstellen dat het misschien even niet meer lukt. Je bent moe, vind het lastig om de goede energie thuis te hebben, raakt gedemotiveerd en misschien ben je het overzicht en daarmee een beetje de dag-structuur kwijt. Daarbij heb jij niet alleen voor jezelf te zorgen maar ook voor je kind(eren).

 

En nu is het tijd voor jou! Lieve vader/ lieve moeder, doe mee aan dit Lifeline programma voor ouders. Dit is een programma waarmee jij nog beter voor jezelf kunt gaan zorgen. Je krijgt een maand lang toegang vol ondersteuning, tips, inzicht en een energieboost voor jezelf.

 

Wat moet je daarvoor doen:  

                                                                     1 maand lang, dagelijks een half uur reserveren voor jezelf

                                                                                                            Wil jij dit ook?

  • Booster voor je energielevel
  • Een plek waar je even ‘klagen’ mag maar ook direct weer terug in de energie kan gaan stappen.
  • Een meer ontspannen en blije ouder worden zodat je ook voor je kinderen weer een positieve spiegel bent.

Resultaat van dit programma: : Meer ontspannen en blije ouder(s) en dat zorgt weer voor meer happy kinderen. Daarnaast krijg je ook meer energie om deze periode door te komen, inzicht in jouw eigen patronen en een aanzet tot verandering en verbetering van jouw gezinsleven.

Het programma duurt een maand. Je kunt instappen wanneer je wilt.

Vanaf de start ontvang je:

  • De Timemanagement voor ouders Journal (dit boekje gaat voor jou het verschil maken de komende weken!)
  • Twee 1 op 1 calls/ coachingsgesprekken met een van ‘de Timemanagement voor ouders’ coaches bij de start van het programma en 1 aan het einde (30 Min. Per gesprek) .
  • Toegang tot het Webinar ‘Thuis, werk en de kinderen”.

Jouw investering voor meer rust, overzicht en praktische handvatten. 

  • Investering: €147,- Bij aanmelding per 2 personen: €247,-

(Volg je dit programma samen met je partner dan ontvang je 2x de journal, heb je beide toegang tot het webinar ‘Thuis, werk en de kinderen’  en doe je samen de 1op 1 calls met een Coach.)