Ik durf niet meer naar de wc

Ik sprak laatst iemand die 3 maanden geleden een miskraam had gehad en nu weer opnieuw zwanger is. Wat natuurlijk fantastisch is maar ze deelde met mij een grote angst.
 
Ze vertelde mij dat elke keer dat ze naar de wc moest eigenlijk niet durfde
Wat nou als ik weer zie dat het mis is’ en ‘ik ben elke keer bang wat ik nu weer aantref’ Zijn gedachtes die haar veel stress opleveren.
 
Het levert haar zo veel stress op, waardoor ze naar de toilet gaan zo lang mogelijk uit stelt en hierdoor buikpijn krijgt (waarover ze zich op dat moment ook druk over maakt) maar ook last heeft van hartkloppingen door de stress die het haar oplevert.
 
Ze wil dit niet meer, omdat ze weet dat stress ook voor haar kindje niet goed is, ze wil gewoon weer naar de wc kunnen zonder zich te veel zorgen te maken.
 
Wanneer zij bewust stil staat bij haar verlies, en rust en vertrouwen vind in haar lijf zal ze zich beter kunnen ontspanne.  En makkelijker die angstige gedachtes naast haar neer te kunnen leggen.
 
Daardoor is ze meer ontspannen in haar nieuwe zwangerschap, Zodat er echt van kan genieten. Dat is ook goed voor het nieuwe kindje in haar buik.
 
Wil jij ook meer ontspanning ervaren tijdens je nieuwe zwangerschap? Plan hier je gesprek in, dan krijg je een geweldige suggestie waar je in jouw situatie meteen iets mee kunt, zodat je meer vertrouwen voelt in je zwangerschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Madelondikkens draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches