Over Mij - Madelondikkens

Hallo,

Ik ben Madelon Dikkens. Als mensenmens zie ik altijd iets goeds anderen. Graag kijk ik buiten de kaders, omdat ieder mens anders is. Vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaring op het gebied van verlies in de zwangerschap en traumatische geboorte, ben ik ik me hier de afgelopen jaren verder in gaan verdiepen. Naast mijn werk als gezinsondersteuner.  En kwam mede door mijn werk er achter dat de nazorg na een miskraam en/of traumatische geboorte minimaal is. Dit moet anders vond ik dus ben ik me gaan specialiseren op deze gebieden. Zodat ik jou de ondersteuning kan bieden die jij nodig bent.

Mijn gezin,

Ik ben getrouwd met Daniël en samen hebben we een zoon, een sterrenkindje(2011) en een dochter: Ryan (2008) en Ashley (2012). We wonen in het mooie Hoogeveen en gaan er graag samen op uit. Ook vanuit mijn ervaring als moeder weet ik dat opgroeien en opvoeden niet altijd leuk en makkelijk is. Maar ook dat zwanger worden en zijn niet van zelfsprekend is.  Het kan fijn zijn om hulp te krijgen als je het even niet meer weet.

Waarom ik doe wat ik doe,

Ruim 16 jaar heb ik ervaring in het werken met kinderen en ouders. Deze ervaring heb ik opgedaan op verschillende plekken, van gehandicaptenzorg tot kinderopvang. Ik mag graag dingen op mijn eigen manier doen en buiten de kaders denken, en mensen verder helpen dan mijn functies toe lieten. Daarom ben ik na de opleiding tot kinder- en opvoedcoach mijn eigen bedrijf gestart. Zodat ik gezinnen verder kon helpen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en verliezen in de zwangerschap en traumatische geboortes bleven op mijn pad komen. Toen in mij hier uit persoonlijke interesse in ging verdiepen, kwam ik er steeds meer achter hoe minimaal de nazorg is na deze heftige gebeurtenissen. Dus besloot ik om hier opleidingen in te gaan doen, eerst geboorte in kaart een manier van kijken naar gedrag vanuit de geboorte en daarna de opleiding van miskraambegeleiding Nederland om de juiste tools te leren om ook hierin vrouwen te kunnen ondersteunen.   Door mijn opleidingen weet ik ook dat je in dit vakgebied nooit uitgeleerd bent dus doe ik regelmatig verschillende opleidingen en trainingen.   Mijn doel is jou  te laten stralen op jouw eigen unieke wijze. Vanuit vertrouwen voor jezelf en de toekomst.

Mijn specialismen

Als miskraam en geboortetrauma coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen na een verlies in de zwangerschap en/of traumatische geboorte.  Ik weet en voel snel wat er nodig is en hoe ik dat kan toepassen. In mijn praktijk mag iedereen zijn wie hij is en even op adem komen. Ik luister naar je verhalen, kijk met je mee, geef je tips en het vertrouwen dat je het zelf kunt. Bij mij maak je stappen die je laten groeien als mens waardoor je krachtiger en vol vertrouwen in het leven staat.

Deze woorden kenmerken mij:

Professioneel, laagdrempelig, open, maatwerk, liefde, passie en humor.

Ik help jou het zelf te doen!

Het maakt niet uit hoe je geworteld bent, je hebt altijd de ruimte om het anders te doen en andere keuzes te maken. Er kunnen momenten of omstandigheden zijn waardoor jet het even niet meer weet. Dat je hulp nodig hebt om inzicht en overzicht te krijgen en de situatie te veranderen. Ik sta naast je, kijk mee en help je op het spoor waarop je weer positief verder kunt.

Wat anderen zeggen,

Als je opzoek bent naar iemand die je met passie, enthousiasme en heel veel liefde kan helpen bij opvoed- en opgroei problemen, dan ben je bij Madelon aan het goede adres. Ze zal met hart en ziel zich inzetten om je te helpen! En dat op een met 'beide benen op de grond'manier. Niks zweverig, gewoon concreet en goed toepasbaar.
Judith
Ik heb bij Madelon de geboorte in kaart gedaan. Madelon laat je snel op je gemak voelen. De sessie heeft me opgeleverd dat ik nu inzichten heb gekregen waarom ik doe wat ik doe.
Sabina

Neem vrijblijvend contact

Madelondikkens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders