Hallo,

Ik ben Madelon Dikkens. Als mensenmens zie ik altijd iets goeds anderen. Na ruim 16 jaar te hebben gewerkt in onder andere de kinderopvang en de gehandicaptenzorg, heb ik de opleiding tot kinder- en opvoedcoach gevolgd en ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Dit geeft me de ruimte om de dingen op mijn manier te doen, buiten de kaders te denken en mensen verder te helpen dan dat ik dat voorheen kon doen. Ik help ouders en kinderen op een manier die ben hen past, want niemand is hetzelfde. Ik wil ouders en kinderen op hun eigen unieke manier laten stralen.

Mijn gezin,

Ik ben getrouwd met Daniël en samen hebben we een zoon en een dochter: Ryan (2008) en Ashley (2012). We wonen in het mooie Hoogeveen en gaan er graag samen op uit. Ook vanuit mijn ervaring als moeder weet ik dat opgroeien en opvoeden niet altijd leuk en makkelijk is. Het kan fijn zijn om hulp te krijgen als je het even niet meer weet.

Waarom ik doe wat ik doe,

Ruim 16 jaar heb ik ervaring in het werken met kinderen en ouders. Deze ervaring heb ik opgedaan op verschillende plekken, van gehandicaptenzorg tot kinderopvang. Ik mag graag dingen op mijn eigen manier doen en buiten de kaders denken, en mensen verder helpen dan mijn functies toe lieten. Daarom ben ik na de opleiding tot kinder- en opvoedcoach mijn eigen bedrijf gestart. Zodat ik jou en je kind(eren) kan helpen op een manier die bij jullie past. Ik bied maatwerk omdat niemand het zelfde is. Mijn doel is jou en jouw kind te laten stralen op jullie eigen unieke wijze.

Mijn specialismen

Als kinder- en gezinscoach en ik ben gespecialiseerd in het omgaan met (hoog)gevoeligheid, communicatie binnen het gezin, omgaan met emoties en geboortepatronen. Naast het coachen van  kinderen, jongeren en hun ouders, bied ik gezinsondersteuning. Ik weet en voel snel wat er nodig is en hoe ik dat kan toepassen. In mijn praktijk mag iedereen zijn wie hij is en even op adem komen. Ik luister naar je verhalen, kijk met je mee, geef je tips en het vertrouwen dat je het zelf kunt. Bij mij maak je stappen die je laten groeien als mens waardoor je krachtiger en vol vertrouwen in het leven staat.

Deze woorden kenmerken mij:

Professioneel, laagdrempelig, open, maatwerk, liefde, passie en humor.

Ik help jou het zelf te doen!

Het maakt niet uit hoe je geworteld bent, je hebt altijd de ruimte om het anders te doen en andere keuzes te maken. Er kunnen momenten of omstandigheden zijn waardoor jet het even niet meer weet. Dat je hulp nodig hebt om inzicht en overzicht te krijgen en de situatie te veranderen. Ik sta naast je, kijk mee en help je op het spoor waarop je weer positief verder kunt.

Wat anderen zeggen,

Als je opzoek bent naar iemand die je met passie, enthousiasme en heel veel liefde kan helpen bij opvoed- en opgroei problemen, dan ben je bij Madelon aan het goede adres. Ze zal met hart en ziel zich inzetten om je te helpen! En dat op een met 'beide benen op de grond'manier. Niks zweverig, gewoon concreet en goed toepasbaar.
Judith
Ik heb bij Madelon de geboorte in kaart gedaan. Madelon laat je snel op je gemak voelen. De sessie heeft me opgeleverd dat ik nu inzichten heb gekregen waarom ik doe wat ik doe.
Sabina

Neem vrijblijvend contact