Omdat elk kindje een plekje verdiend

Door het verliezen van mijn zwangerschap loop ik vast in mijn dagelijkse leven

Verlies in de zwangerschap heeft vaak meer impact dan van te voren gedacht. Wanneer het spontaan misgaat of het is een keuze geweest om de zwangerschap af te breken, het heeft allemaal impact op je leven.

Het kan ervoor zorgen dat je leven op zijn kop staat, dat je niet meer weet te genieten van het leven, dat je vast loopt in je werk of het voelt alsof je er niet echt bij bent, je voelt je verdoofd.

Goed om te weten is dat dit er allemaal bij kan horen, en dat er voor een ieder een ander proces is, en de tijd die er voor staat ook niet vast staat.  Neem daarom ook bewust je tijd om stil te staan bij het verlies. Praat er over, maak een gedenk plekje of…

Doe vooral wat bij jou past. Merk je dat je toch wel lang bezig bent om uit dit dal te komen? Weet je niet meer hoe je weer vooruit kan? Wil je hier op korte termijn mee aan de slag?

Plan hier een vrijblijvend gesprek in om te horen hoe ik jou verder zou kunnen helpen.

Elk kind verdient een plekje

Ik durf niet te genieten van mijn nieuwe zwangerschap

Je bent opnieuw zwanger en merkt dat je je veel zorgen maakt over of dit wel goed zou gaan? Of  merk je dat je niet kan genieten van deze zwangerschap? Of levert het veel stress op als je weer op controle moet komen  bij de verloskundige?

Wil je graag kunnen genieten van deze nieuwe zwangerschap, en wil je in ontspanning toe werken naar de bevalling? Zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen en jij er bewust bij aanwezig kan zijn zonder dat je steeds overvallen word door angst en/of verdriet?

Ik kan jou hier bij helpen, aan de hand van het bewezen 5 stappenprogramma van miskraambegeleiding Nederland, help ik jou om het verlies een plekje te geven en jij zal een manier vinden om er mee te kunnen leven zonder dat het je nog zoveel stress en onrust geeft. Zodat jouw kindje zich goed kan ontwikkelen.

Je zal meer kunnen genieten van je nieuwe zwangerschap en durven uitkijken naar de toekomst.  Wil jij dit ook? Op korte termijn heb ik al plek. Dan gaan we aan de slag aan de hand van het bewezen 5 stappenprogramma van miskraam begeleiding Nederland.

Vind de rust terug in jezelf


Deze keuze doet pijn, hoe kan ik dit verwerken

Je hebt de zware keuze gemaakt om de zwangerschap af te breken, Dit kan verschillende redenen hebben. Vaak word er onderschat hoeveel impact het heeft als je hebt moeten besluiten om een zwangerschap af te breken. Het zet je leven op zijn kop, veel vrouwen lopen met een schuld gevoel rond, hebben het gevoel zich continue te moeten verdedigen tegenover hun omgeving, of durven er zelfs niet eens over te praten.

Je voelt je alleen met dit verdriet, en vraagt je af hoe je deze keuze alleen moet dragen, Je merkt dat je in leven in 1 of meerdere vlakken vast loopt. Onrust in je lijf, boosheid, verdriet, gevoel van falen etc.

Weet dat dit een logisch gevolg is van wat je hebt meegemaakt. 

Wil je graag af van het schuld gevoel en deze gebeurtenis een plek geven zodat jij weer met ontspanning en zonder schuld gevoel verder kan? Ik help je hier graag bij, aan de hand van het bewezen 5 stappenprogramma van miskraam begeleiding nederland

In 5 stappen naar meer rust

Het bewezen 5 stappenprogramma heeft al veel vrouwen rust gegeven. Het helpt jou om bewust bezig te zijn met en stil te staan bij het verlies van jouw kindje (Of vruchtje, embryo).  

Hierdoor kun jij een manier vinden om te leven met dit verlies, op een manier die bij jou past. 

Wil jij op korte termijn starten? Dat kan, Boek hier jouw eerste stap in het verwerken van het verlies.

Vraag hier een gratis vrijblijvend gesprek aan

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt of dat je gewoon wil kennismaken. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.  Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met jou op.

Nieuwste blogs/vlogs

De Taal van Huilen: Een Gids voor Ouders

Als kersverse ouder ontkom je niet aan het geluid van huilende baby’s. Het is vaak het eerste wat je hoort, en toch is huilen het meest natuurlijke communicatiemiddel dat je baby heeft om met jou te praten. Elk kindje is

Lees verder »

Een welverdiend Baby Relax Momentje

Lieve ouders en verzorgers, Het leven met een kleintje kan soms hectisch zijn, en daarom willen we graag een speciaal moment delen dat jullie beiden zal koesteren. On “baby relax momentje” is een gelegenheid om te vertragen, te genieten en

Lees verder »

Wie is Madelon

Madelon Dikkens

Als mensenmens zie ik altijd iets goeds anderen. Graag kijk ik buiten de kaders, omdat ieder mens anders is. Vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaring op het gebied van verlies in de zwangerschap en traumatische geboorte, ben ik ik me hier de afgelopen jaren verder in gaan verdiepen. Naast mijn werk als gezinsondersteuner.  En kwam mede door mijn werk er achter dat de nazorg na een miskraam en/of traumatische geboorte minimaal is. Dit moet anders vond ik dus ben ik me gaan specialiseren op deze gebieden. Zodat ik jou de ondersteuning kan bieden die jij nodig bent.

Bij mij mag je zijn wie je bent, je mag bij mij je verhaal doen, ik luister, ik zie jou.  Ik kijk met je mee, geef je een duwtje in je rug. Ik help jou het zelf te doen want ik zie jou en jouw mooie kwaliteiten, zie jij ze ook?

Madelon

Neem vrijblijvend contact op

Ik beantwoord graag je vragen

Madelondikkens draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders